13 Şubat 2013 Çarşamba

Galatasaray şike yapmadı diyemem

"Galatasaray şike yapmadı diyemem"

Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat Galatasaray'ın şike yapmadığına kefil olamayacağını söyledi.
Galatasaray şike yapmadı diyemem

Enver Aysever’in CNN Türk’te "Aykırı Sorular"ını yanıtlayan Eski Başkan Adnan Polat şikeden Galatasaray Başkanlığı ve sonrasında yaşananlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.
 
"Yargı. ’şike var’ dedi, Futbol Federasyonu Tahkim’i ’yok’ dedi. Hepsi hukuk adamları. Hepsinin doğruyu söylemesi gerek. Bu çelişkinin ortadan kalkması lazım" diyen Adnan Polat, Galatasaray’ın tarih boyunca şike yapmadığına kefi olabilir misiniz" sorusuna "Hayır yüzde 100 olamam" şeklinde cevap verdi.
 
Adnan Polat, "Fenerbahçe’nin geçen sene şike yaptığını düşünüyor musunuz" sorusuna ise "Bilemiyorum " dedi.
 
İşte Adnan Polat’tan çok konuşulacak açıklamalar;
 
20.45 tesadüf müydü yoksa Denizlispor’a teşvik primi verildi mi?
 
Bu sadece 1 saatlik bir basın toplantısında kullanılan bir cümleydi. Amacı, Galatasaraylı futbolcuları ve taraftarı motive etmekti. O saatteki 20.45’i medya alıp manşetlere taşıdı ve sembol haline geldi. Teşvik de sürekli konuşuldu. Fenerbahçe orada bulduğu pozisyonları atsaydı, zaten bu konu konuşulmayacaktı. Ama atamayınca bu başka tarafa çekildi.
 
Duygu ve dost olarak şu an Ünal Aysal’a mı daha yakınsınız yoksa Aziz Yıldırım’a mı?
 
Ünal başkanla herhangi bir yakınlığım yok. Birbirimizi tanıyoruz ve Galatasaray başkanı da olduğu için birbirimize saygılıyızdır. Ama dostluk anlamında benim Aziz Yıldırım’la bir dostluğum var ve futboldan önce de vardı. Şimdi de var, yarın da olacak.
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder