13 Şubat 2013 Çarşamba

"Bir dizi yüzünden gebereceksin"

"Bir dizi yüzünden gebereceksin"

Tartışmaların odağındaki “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin ünlü yapımcısı Timur Savcı ölümle tehdit ediliyor.
Bir dizi yüzünden gebereceksin


Savcı, ölümle tehdit edildiği gerekçesi ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Timur Savcı, “’… Ş….. oğlu gebereceksin sadece bir dizi yüzünden öleceksin….’’ şeklinde bir mesaj aldığını bildirince savcılık soruşturma başlattı.
 
SON.TV internet sitesinin özel haberine göre Muhteşem Yüzyıl dizisine hayat veren, kariyerine reklamcılıkla başlayan, ardından televizyona geçerek on beşe yakın çok izlenen diziye imza atan Tims Production Kurucusu Yusuf Timur Savcı’nın bu günlerde başı tehdit mesajları ile fena belada.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Aralık ayında eleştirdiği, ‘’Muhteşem Yüzyıl’’ dizisinin senaristi Yusuf Timur Savcı’ya sosyal paylaşım siteleri ve e-mail yolu ile çeşitli tehdit mesajlarının gönderildiği ortaya çıktı.
 
‘’Ş....OĞLU BİR DİZİ YÜZÜNDEN ÖLECEKSİN, GEBERECEKSİN’’
 
Son.tv muhabirinin edindiği bilgilere göre dizinin senaristi Savcı, savcılığa verdiği dilekçede ciddi şekilde ölümle tehdit edildiğini iddia etti. Savcı, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: ‘’04 Şubat 2013 Pazartesi günü müvekilimin ‘Twitter’ adlı sosyal paylaşım sitesindeki şahsi hesabına örneği ekte takdim edilen şekilde bir hakaret ve tehdit mesajı gönderilmiştir. Göndericinin adı mailde, E.T. olarak görülmektedir. Tahmin edileceği üzere bu şahsın gerçek adı olacağı gibi takma adı da olabilir. Şahıs ya da şahıslar; bozuk bir Türkçe ile ‘… Ş….. oğlu gebereceksin sadece bir dizi yüzünden öleceksin….’’ yazıp göndermiştir. Bütün bunlara karşı ortada bir tehdit , üstelik ….. bir dizi yüzünden öleceksin…’ ibaresi içeren ciddi bir tehdit mevcuttur.’’
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder